Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa odmiana od zwykłego obiadu lub kolacji. Proste danie jednogarnkowe.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 353
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 353
Składniki
Na patelni podsmażyć boczek, za chwilę dodać kiełbaskę, dzięki temu nie trzeba używać dodatkowego tłuszczu do smażenia.
Dodać do tego pokrojone warzywa i dusić aż będą miękkie. W międzyczasie ugotować ryż.
Do garnka przełożyć ryż i warzywa z mięskiem.
Dodać pomidory lub koncentrat
Przyprawić do smaku
Wszystko dobrze wymieszać