Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1332
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1332
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Składniki
Do gotującej się wody (2l) wrzuć kostkę i poczekaj, aż się rozpuści. Następnie dodaj ryż i gotuj ok.25 min.
Na rozgrzanej patelni (teflonowa- najlepsza) podsmaż mięso z 3 łyżkami sosu sojowego
Weź drugą patelnię i na oliwie przygotuj warzywa wg przepisu na opakowaniu. Dodaj tylko połowę saszetki z przyprawami.
Gdy wszystko będzie gotowe, przełóż składniki do dużego garnka, dodaj resztę przypraw i sosu. Wymieszaj.
Smacznego !!!