Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 39
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 64
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 247
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 402
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 39
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 64
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 247
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 402
Składniki
Do gotującej się wody (2l) wrzuć kostkę i poczekaj, aż się rozpuści. Następnie dodaj ryż i gotuj ok.25 min.
Na rozgrzanej patelni (teflonowa- najlepsza) podsmaż mięso z 3 łyżkami sosu sojowego
Weź drugą patelnię i na oliwie przygotuj warzywa wg przepisu na opakowaniu. Dodaj tylko połowę saszetki z przyprawami.
Gdy wszystko będzie gotowe, przełóż składniki do dużego garnka, dodaj resztę przypraw i sosu. Wymieszaj.
Smacznego !!!