Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kochamy ryż i warzywa. Połączenie tych produktów, zawsze gwarantuje pełnię smaku. Tym razem na „patelnię” wzięliśmy szparagi, lekko zabarwiliśmy je białym Martini. Dzięki czemu nabrały niesamowitego, ziołowego akcentu.
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3786
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41793
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 449
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 255
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 394
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3786
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41793
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 449
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 255
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 394
Składniki
Szparagi kroimy na 2-3 cm kawałki. Na rozgrzanym oleju smażymy przez 2-3 min ryż, dodajemy Martini i smażymy do odparowania (cały czas mieszamy). Dodajemy szparagi i zalewamy bulionem (300-400 ml)…dusimy, mieszając bez przerwy, drewnianą łyżką. Dusimy do miękkości ryżu, w razie potrzeby dolewamy bulionu. Do smaku doprawiamy świeżo mielonym, czarnym pieprzem. Podajemy ze startym parmezanem.