Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kochamy ryż i warzywa. Połączenie tych produktów, zawsze gwarantuje pełnię smaku. Tym razem na „patelnię” wzięliśmy szparagi, lekko zabarwiliśmy je białym Martini. Dzięki czemu nabrały niesamowitego, ziołowego akcentu.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8548
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7033
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4796
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327516
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8548
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7033
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4796
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327516
Składniki
Szparagi kroimy na 2-3 cm kawałki. Na rozgrzanym oleju smażymy przez 2-3 min ryż, dodajemy Martini i smażymy do odparowania (cały czas mieszamy). Dodajemy szparagi i zalewamy bulionem (300-400 ml)…dusimy, mieszając bez przerwy, drewnianą łyżką. Dusimy do miękkości ryżu, w razie potrzeby dolewamy bulionu. Do smaku doprawiamy świeżo mielonym, czarnym pieprzem. Podajemy ze startym parmezanem.