Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki pieczone z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami oraz papryką. Bardzo lekkie mięso z delikatnym farszem. Bardzo smaczne.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 325
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1740
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 342
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 325
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1740
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 342
Składniki
1. Filety kroimy na pół, odcinamy wystające kawałki.
2. W mięsie robimy otwór.
3. 2 łyżki oleju mieszamy z przyprawą złocistą oraz solą.
4. W marynatę wkładamy mięso na godzinę.
5. Pieczarki oraz cebulę i paprykę drobno kroimy.
6. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach.
7. Fileta faszerujemy na przemian: ser, papryka, cebulki, pieczarki.
8. Układamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
9. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 10. Roladki gotowe. 11. Smacznego.