Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwyczajne proste danie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8346
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8346
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Składniki
Kotlety schabowe rozbić na cienkie plastry, poukładać na nim szynkę, ser i cebulę. Zwinąć wszystko razem (można spiąć wykałaczkami) i smażyć z każdej strony kilka minut. Po usmażeniu porozcinać na plastry.
Sos kurkowy znajdziecie w przepisie "Kurki na kurzej piersi".
Podawać z ulubionymi dodatkami ryżem, makaronem, kaszą, ziemniakami, frytkami lub kluskami. Pozdrawiam i życzę smacznego.