Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na niedzielny obiad lub przyjęcie gości.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7310
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2775
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20310
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7310
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2775
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20310
Składniki
Dwa dość duże kotlety schabowe bardzo cienko rozbić,posmarować muztardą.,posypać przyprawami.
Na każdym kotlecie położyć po 2 plasterki szynki,kawałek ogórka i potartą na tartce marchewkę,zwinąć i spiąć wykałaczką.
Rolady obsmażyć na oleju.Przełożyć do garnka podlać wodą lub bulionem.Dusić do miękkości.Po ugotowaniu wyjąć z garnka zrobić sos a następnie włożyć roladki.
Podawać z kluskami śląskimi lub ziemniakami i dowolną surowką.U nas na Sląsku jest to "modro kapusta".SMACZNEGO!