Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na niedzielny obiad lub przyjęcie gości.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 185
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 64
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 185
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 64
Składniki
Dwa dość duże kotlety schabowe bardzo cienko rozbić,posmarować muztardą.,posypać przyprawami.
Na każdym kotlecie położyć po 2 plasterki szynki,kawałek ogórka i potartą na tartce marchewkę,zwinąć i spiąć wykałaczką.
Rolady obsmażyć na oleju.Przełożyć do garnka podlać wodą lub bulionem.Dusić do miękkości.Po ugotowaniu wyjąć z garnka zrobić sos a następnie włożyć roladki.
Podawać z kluskami śląskimi lub ziemniakami i dowolną surowką.U nas na Sląsku jest to "modro kapusta".SMACZNEGO!