Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest pyszna można zrobić dodatkowo sos grzybowy polecam
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10426
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6013
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5318
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12863
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4605
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10426
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6013
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5318
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12863
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4605
Składniki
Na patelni połączyć : boczek, cebulę oraz szpinak. Doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać.
Rozbić piersi z kurczaka, tworząc z nich jedną całość i również doprawić solą i pieprzem. Na środku rozbitego mięsa ułożyć plastry szynki i żółtego sera. Na środku umieścić wcześniej przygotowaną mieszankę z patelni. Zwinąć w roladę.
Podzielić roladę na pół, następnie otoczyć w mące, jajkach i bułce tartej. Wstawić do piekarnika na 40 minut (temp. 180 stopni) smacznego