Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest pyszna można zrobić dodatkowo sos grzybowy polecam
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19226
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13024
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1663
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232098
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19226
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13024
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1663
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232098
Składniki
Na patelni połączyć : boczek, cebulę oraz szpinak. Doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać.
Rozbić piersi z kurczaka, tworząc z nich jedną całość i również doprawić solą i pieprzem. Na środku rozbitego mięsa ułożyć plastry szynki i żółtego sera. Na środku umieścić wcześniej przygotowaną mieszankę z patelni. Zwinąć w roladę.
Podzielić roladę na pół, następnie otoczyć w mące, jajkach i bułce tartej. Wstawić do piekarnika na 40 minut (temp. 180 stopni) smacznego