Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonala nawet bez okazji :)
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 63
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 109
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 65
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 127
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 63
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 109
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 65
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 127
Składniki
piers rozkroic podklepac ,wylozyc na calej powierzchni gotowy szpinak.Na krawedzi piersi (od siebie)poluz plaster boczku ,na ktorym uluz suszone pomidory.Wszystko zawin i piecz w foli aluminiowej ok 20 min,albo obsmaz i piecz bez foji. Szpinak: pokroic cebule w kostke,czosnek w cienkie plastry.Smaz na masle do lekkiego zezlocenia,dodaj ugotowany wczesniej szpinak(gotuj szpinak w wodzie z sola i cukrem przez pare min) zalej slodka smietana (moze byc 12%) dopraw wegeta i dus do zredukowania sie smietany.