Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki są bardzo smaczne, kruche delikatne mięso z kurczaka w nietypowym sosie.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2648
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20155
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 757
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7190
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2648
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20155
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 757
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7190
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy, uważając żeby nie zrobić dziur, solimy. 2. Na każdym kawałku mięsa układamy plasterek boczku, kawałek cebuli i ćwiartkę ogórka.
3. Zawijamy w robiąc roladki.
4. Panierujemy w mące pszennej.
5. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Po usmażeniu układamy w naczyniu żaroodpornym.
7. Robimy sos: do naczynia nakładamy musztardę, sos sojowy miód i przyprawę gyros.
8. Dokładnie mieszamy i polewamy roladki.
9. Zapiekamy 20 minut w 180°C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.