Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki są bardzo smaczne, kruche delikatne mięso z kurczaka w nietypowym sosie.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41104
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 436
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 230
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 390
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9338
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41104
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 436
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 230
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 390
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9338
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy, uważając żeby nie zrobić dziur, solimy. 2. Na każdym kawałku mięsa układamy plasterek boczku, kawałek cebuli i ćwiartkę ogórka.
3. Zawijamy w robiąc roladki.
4. Panierujemy w mące pszennej.
5. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Po usmażeniu układamy w naczyniu żaroodpornym.
7. Robimy sos: do naczynia nakładamy musztardę, sos sojowy miód i przyprawę gyros.
8. Dokładnie mieszamy i polewamy roladki.
9. Zapiekamy 20 minut w 180°C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.