Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki drobiowe z dodatkiem sera i żółtej papryki to idealna propozycja jako danie na ciepło. Chrupiąca panierka sprawia, że może być to ulubiony posiłek dla najmłodszych!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 263
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4978
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4847
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 525
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 263
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4978
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4847
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 525
Składniki
Paprykę żółtą posiekaj drobno. Przekrój każdy filet z kurczaka wzdłuż, a następnie rozbij mocno mięso. Posól, popieprz z każdej strony.
Wyłóż ser (może być w plasterkach albo starty na tarce o grubych oczkach), a także paprykę. Zawiń mięso jak na roladkę. Obtocz najpierw w mące. Zawiń każdą roladkę w folię aluminiową i umieść na godzinę w lodówce. Filety z kurczaka powinny się zlepić.
Następnie ostrożnie odwiń. Panieruj najpierw w rozkłóconym jajku, a następnie w bułce tartej. Na patelni rozgrzej olej. Smaż z każdej strony przez kilka minut.