Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tych roladek zostanie z Tobą na długo. W towarzystwie pysznego nadzienia z dodatkiem młodej marchewki smakuje wyśmienicie.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1814
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 112
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 191
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1814
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 112
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 191
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, usuwamy odstające części i kroimy w plastry. Następnie lekko rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Czosnek przeciskamy przez praskę. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. Ugotowane jajka drobno kroimy. Dodajemy majonez, pieprz oraz sól i wszystko razem mieszamy. 3. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
4. Mięso zwijamy w roladki, panierujemy w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.