Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tych roladek zostanie z Tobą na długo. W towarzystwie pysznego nadzienia z dodatkiem młodej marchewki smakuje wyśmienicie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5616
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1100
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12208
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5161
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1527
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5616
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1100
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12208
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5161
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1527
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, usuwamy odstające części i kroimy w plastry. Następnie lekko rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Czosnek przeciskamy przez praskę. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. Ugotowane jajka drobno kroimy. Dodajemy majonez, pieprz oraz sól i wszystko razem mieszamy. 3. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
4. Mięso zwijamy w roladki, panierujemy w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.