Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe w sosie pieczeniowym. Najlepszy domowy obiad. /SZYBKI I PROSTY.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 124
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 744
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 356
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 124
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 744
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 356
Składniki
Mięso kroję w plastry , rozbijam i moczę w mleku ok. 2 godziny. Po tym czasie smaruję musztardą i dodaję słupki ogórka kiszonego i sera żółtego. Zwijam w roladkę i obtaczam w mące. Smażę na oleju z cebulą. Przekładam do naczynia i zalewam bulionem tylko do pokrycia mięsa. Dodaję jeszcze wodę z mąką i przyprawiam. Duszę ok. 1 h.