Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki boczkowi roladki są przepyszny,polecam.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Mięso pokroić w plastry i rozbić. Cebulę obieramy i kroimy kostkę, następnie prużymy na patelni. Boczek kroimy w drobną kostkę dodajemy do cebuli.
Dodajemy pokrojone pieczarki nadal prużymy.
Paprykę kroimy w cienkie paseczki, dodajemy do pieczarek
Doprawiamy pieprzem oraz solą. Farsz studzimy. Schab rozkładamy doprawiamy solą oraz pieprzem.
Nakładamy farsz.
Zawijamy w roladki
Jajka roztrzepujemy na talerzu widelcem. Przygotowujemy mąkę oraz bułkę. Roladki obtaczamy najpierw w jajku następnie w mące ponownie w jajku i bułce tartej. Tak gotowe roladki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. Smacznego.