Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki boczkowi roladki są przepyszny,polecam.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23051
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1032
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104857
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23051
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1032
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104857
Składniki
Mięso pokroić w plastry i rozbić. Cebulę obieramy i kroimy kostkę, następnie prużymy na patelni. Boczek kroimy w drobną kostkę dodajemy do cebuli.
Dodajemy pokrojone pieczarki nadal prużymy.
Paprykę kroimy w cienkie paseczki, dodajemy do pieczarek
Doprawiamy pieprzem oraz solą. Farsz studzimy. Schab rozkładamy doprawiamy solą oraz pieprzem.
Nakładamy farsz.
Zawijamy w roladki
Jajka roztrzepujemy na talerzu widelcem. Przygotowujemy mąkę oraz bułkę. Roladki obtaczamy najpierw w jajku następnie w mące ponownie w jajku i bułce tartej. Tak gotowe roladki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. Smacznego.