Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , kruche i szybkie do zrobienia. Fajne na obiad ,ale też na rodzinną kolację.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24937
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 108
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24937
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 108
Składniki
Filet kroję jak na kotlety i rozklepuję. Pieczarki kroje drobno i podsmażam razem z posiekaną cebulą.Solę i pieprzę.
Ser kroję w kostki. Na rozklepane kotlety smaruję musztardę , układam ser i podsmażone pieczarki.
Zawijam jak na zrazy z zewnątrz dając plaster boczku . Spinam wykałaczką.
Układam w żaroodpornym naczyniu i piekę ok. 30 minut w tem. 180 stopni.Po upieczeniu wyciągam wykałaczki.