Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , kruche i szybkie do zrobienia. Fajne na obiad ,ale też na rodzinną kolację.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34622
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 888
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 162
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3802
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34622
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 888
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 162
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3802
Składniki
Filet kroję jak na kotlety i rozklepuję. Pieczarki kroje drobno i podsmażam razem z posiekaną cebulą.Solę i pieprzę.
Ser kroję w kostki. Na rozklepane kotlety smaruję musztardę , układam ser i podsmażone pieczarki.
Zawijam jak na zrazy z zewnątrz dając plaster boczku . Spinam wykałaczką.
Układam w żaroodpornym naczyniu i piekę ok. 30 minut w tem. 180 stopni.Po upieczeniu wyciągam wykałaczki.