Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki w sezamowej panierce"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14046
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15933
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6426
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14046
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15933
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6426
Składniki
Ogórki obierz i pokrój w cienkie plasterki. Wymieszaj z łyżeczką soli i odstaw na 20 min.
Odlej sok, który puściły. Wymieszaj ze skórką startą z limonek oraz z wyciśniętym sokiem.
Mięso rozbij i panieruj w mące. Następnie w jajku roztrzepanym z mlekiem, mielonym chili i solą, a na koniec w sezamie wymieszanym z bułką tartą.
Kotlety smaż na oleju aż się zezłocą.
Czas przygotowania: 25 minut 523 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień