Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy przepis na pyszne zrazy, ten smak jest rewelacyjny. Z wieprzowiny możemy otrzymać pyszne oraz banalnie proste dania. Smak wieprzowiny możemy wzbogacić po przez dodanie niesamowitych dodatków takich jak pieczarki.
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 420
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 105
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 268
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 313
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 420
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 105
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 268
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 313
Składniki
1. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję pieczarki pokrojone w pół plasterki. Po 10 minut smażenia doprawiam pieprzem oraz solą.
2. Mięso kroję w plastry, rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. Na każdy kawałku mięsa układam pół plasterka żółtego sera oraz łyżkę farszu grzybowego.
3. Mięso zwijam w roladki, obtaczam w mące i smażę na rozgrzanym oleju. 4. Do pozostałego farszu grzybowego dodaję pastę paprykową, wlewam pół szklanki wody. Sos paprykowy łączę z roladkami i gotuję około 20 minut.
5. Danie gotowe, podaję z ziemniakami i surówką. 6. Smacznego.