Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy przepis na pyszne zrazy, ten smak jest rewelacyjny. Z wieprzowiny możemy otrzymać pyszne oraz banalnie proste dania. Smak wieprzowiny możemy wzbogacić po przez dodanie niesamowitych dodatków takich jak pieczarki.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 829
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 829
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
1. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję pieczarki pokrojone w pół plasterki. Po 10 minut smażenia doprawiam pieprzem oraz solą.
2. Mięso kroję w plastry, rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. Na każdy kawałku mięsa układam pół plasterka żółtego sera oraz łyżkę farszu grzybowego.
3. Mięso zwijam w roladki, obtaczam w mące i smażę na rozgrzanym oleju. 4. Do pozostałego farszu grzybowego dodaję pastę paprykową, wlewam pół szklanki wody. Sos paprykowy łączę z roladkami i gotuję około 20 minut.
5. Danie gotowe, podaję z ziemniakami i surówką. 6. Smacznego.