Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na soczyste roladki w sosie z żurawiny, takie roladki mogą być podane na świąteczny obiedzie lub imprezie.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8471
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6871
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4696
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327299
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8471
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6871
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4696
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327299
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w dwucentymetrowe plastry, rozbijamy oraz doprawiamy pieprzem i sola. 2. Na każdy kawałku mięsa układamy po plasterku mozzarelli. Mięso zwijamy w roladki. 3. Panierujemy w mące pszennej i smażymy na rozgrzanym oleju.
4. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek. Podlewamy wodą, dodajemy kostkę rosołową lub bulion, ketchup, przecier i żurawinę. Łączymy z roladkami i gotujemy 10 minut aż sos nam zgęstnieje.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.