Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki wieprzowe z serem, cebulą i ogórkiem marynowanym, podane z ziemniakami i sałatą z ogórkiem.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 118
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5103
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32716
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 361
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 118
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5103
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32716
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 361
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 284
Składniki
Plastry schabu rozbijamy tłuczkiem do mięsa, solimy, pieprzymy. Z plastrów sera robimy ruloniki z pół plastrem cebuli i mini korniszona. Każdy rulonik zawijamy w wysmarowany musztardą plaster schabu.
Zwinięte plastry schabu zabezpieczamy wykałaczkami. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Każdą roladkę podwójnie panierujemy w bułce tartej i jajku.
Roladki układamy na patelni i smażymy na rumiany kolor z każdej strony, oraz do miękkości mięsa. W między czasie robimy sałatę z ogórkiem i śmietaną, oraz gotujemy ziemniaki. Usmażone roladki podajemy z ugotowanymi ziemniakami oraz sałatą ze śmietaną i świeżym ogórkiem. Smacznego!!!