Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki wołowe"
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1369
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1369
Składniki
Posiekaną cebulę zeszklij na maśle. Dodaj pokrojone papryki i duś kilka minut.
Przebraną fasolkę ugotuj w osolonej wodzie.
Mięso rozbij i posmaruj koncentratem pomidorowym. Na każdym plastrze rozłóż porcję warzyw.
Zwinięte roladki zepnij wykałaczkami, obtocz w mące i usmaż na oleju. Dolej bulion i duś na małym ogniu. Dodaj pozostałe warzywa (bez fasolki) i resztę koncentratu wymieszanego ze śmietaną.
Gotowe danie rozłóż na talerze, podawaj z fasolką szparagową i makaronem.
Czas przygotowania: 55 min, ilość kalorii na 1 porcję: 390. Stopień trudności: średnieŹródło: Telemax