Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12445
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4697
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 72
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12445
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4697
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 72
Składniki
Mięso pokroić w plastry o grubości ok. 1 cm. Rozbić, oprószyć przyprawami.
Na każdy zraz wyłożyć cebulę, ogórek, paprykę. Zawinąć, spiąć wykałaczką. Obsmażyć na złoty kolor.
Wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Podlać wodą, obłożyć cebulą w krążkach. Dodać ziele, pieprz, liść laurowy, dusić do miękkości.
Podawać z ziemniekami i surówką. Smacznego.