Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna świąteczna przekąska
Odsłon: 63
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 60
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 685
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1718
Pyszna świąteczna przekąska
Odsłon: 63
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 60
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 685
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1718
Składniki
Mięso pokroić w plastry o grubości ok. 1 cm. Rozbić, oprószyć przyprawami.
Na każdy zraz wyłożyć cebulę, ogórek, paprykę. Zawinąć, spiąć wykałaczką. Obsmażyć na złoty kolor.
Wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Podlać wodą, obłożyć cebulą w krążkach. Dodać ziele, pieprz, liść laurowy, dusić do miękkości.
Podawać z ziemniekami i surówką. Smacznego.