Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki z bakłażana z sosem"
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 44
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 171
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 75
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 52
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 44
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 171
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 75
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 52
Składniki
Podsmażone mięso wymieszaj ze szpinakiem i fetą. Na patelni podsmaż posiekaną cebulę i czosnek. Dodaj pomidory. Wsyp sól, pieprz i zioła. Gotuj 10 minut. Na podsmażone wcześniej plastry bakłażana wyłóż mieszankę mięsną. Zwiń plastry w roladki i włóż do brytfanny. Zalej sosem, posyp serem i wstaw do piekarnika. Piecz w temp.190° C. 20 minut.Źródło: Na żywo