Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam fajną sezonową przystawkę, smakowite, delikatne i soczyste roladki. Piersi z kurczaka owinięte plastrami cukinii .
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5657
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 948
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34192
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5657
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 948
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34192
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Składniki
1. Cukinie kroimy wzdłuż.
2. Solimy, smarujemy oliwą ( 2 łyżki)
3. Fileta kroimy w paski, po czym układamy na cukinii.
4. 3 Łyżki oliwy mieszamy z bazylią, ¼ łyżką soli, szczyptą czosnku i smarujemy marynatą mięso.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy mięso.
6. Zwijamy ciasno w roladki. 7. Spinamy wykałaczką, układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 8. Zapiekamy 30 minut w 180°C.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.