Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wszystkiego co najlepsze.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8080
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1167
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9850
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4532
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 542
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8080
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1167
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9850
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4532
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 542
Składniki
Piersi rozkroj na pol,tak aby bylo ich 4,rozbij tak aby sie nie porozrywaly,dopraw i odstaw w chlodne miejsce.
Grzyby,cebule i resztki odkrojone z piersi kurczaka,wszysto oprucz grzybow drobno pokroic i podsmazyc na patelni dosmaczyc,wystudzic.
Tak przygotowany farsz nakladac na kurczaka posypujac serem tartym,formowac roladki,obtaczac w mace jajku i bulce, smazyc na patelni ze wszystkich stron na zloty kolor.