Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wszystkiego co najlepsze.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Składniki
Piersi rozkroj na pol,tak aby bylo ich 4,rozbij tak aby sie nie porozrywaly,dopraw i odstaw w chlodne miejsce.
Grzyby,cebule i resztki odkrojone z piersi kurczaka,wszysto oprucz grzybow drobno pokroic i podsmazyc na patelni dosmaczyc,wystudzic.
Tak przygotowany farsz nakladac na kurczaka posypujac serem tartym,formowac roladki,obtaczac w mace jajku i bulce, smazyc na patelni ze wszystkich stron na zloty kolor.