Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny smak drobiu.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4559
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417959
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4559
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417959
Składniki
Filety rozbic, posolic.
Drobno pokrojoną cebulę i czosnek przesmażyc na maśle. Dodac szpinak poddusic. Przyprawic solą, pieprzem i gałką muszkatałową. Ostudzic.
Ser zetrzec na tarce o grubych oczkach, dodac do szpinaku, wymieszac.
Na każdy filet nakładac masę szpinakową, zwijac roladki. Panierowac w mące, jajku i bułce tartej. Smażyc na rozgrzanym oleju, na złoty kolor z obu stron. Podawac z ryżem lub ziemniaczkami i surówką. Mięso jest bardzo soczyste. Smacznego.