Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny smak drobiu.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2953
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422044
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2222
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2953
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422044
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2222
Składniki
Filety rozbic, posolic.
Drobno pokrojoną cebulę i czosnek przesmażyc na maśle. Dodac szpinak poddusic. Przyprawic solą, pieprzem i gałką muszkatałową. Ostudzic.
Ser zetrzec na tarce o grubych oczkach, dodac do szpinaku, wymieszac.
Na każdy filet nakładac masę szpinakową, zwijac roladki. Panierowac w mące, jajku i bułce tartej. Smażyc na rozgrzanym oleju, na złoty kolor z obu stron. Podawac z ryżem lub ziemniaczkami i surówką. Mięso jest bardzo soczyste. Smacznego.