Do góry

Dania główne Przepis na:

Roladki z karkówki z salami i papryką

Roladki z karkówki z salami i papryką

Autor:

Przepisów i artykułów: 139 Ocena: 904

Dodano:

Odsłon: 417

Roladki z karkówki z salami i papryką polecam

Składniki

  • 1 kg karkówki,
  • plasterki salami pepperoni,
  • kilka plasterków papryki konserwowej,
  • kilka łyżek ketchupu,
  • mąka,
  • 2 jajka,
  • bułka tarta,
  • olej do smażenia,
5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Roladki z karkówki z salami i papryką

Przygotowanie

  1. Karkówkę kroimy w plastry, rozbijamy. Każdy plaster smarujemy ketchupem, kładziemy plaster salami pepperoni i kawałek konserwowej papryki.
    Zwijamy. Obtaczamy w mące, następnie w jajku i bułce tartej. Smażymy w każdej strony na złoto.

    Wykładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy 30 minut w 180 stopniach.

    Podajemy z dowolnymi dodatkami. Smacznego ;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń