Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super ciekawy pomysł na obiad. Danie pasuje na każdą okazję. Super komponuje się z ziemniakami gotowanymi lub pieczonymi o oraz z mizerią.
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 551
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1151
Mój najnowszy eksperyment z łososiem, którego staram się tak zawsze doprawić,...
Odsłon: 117
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 551
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1151
Mój najnowszy eksperyment z łososiem, którego staram się tak zawsze doprawić,...
Odsłon: 117
Składniki
Mięso kroimy zależnie od wielkości na 2 lub 3 części. Przykrywamy folią spożywczą i rozbijamy tłuczkiem na grubość trochę mniej niż 1 cm. Każdy kawałek obsypujemy z dwóch stron solą i pieprzem. Jedną stronę smarujemy musztardą. Na musztardę dajemy szpinak, obsypujemy czosnkiem, kładziemy suszone pomidory oraz ser. Następnie zwijamy w rulonik i zawijamy w boczek. Roladki układamy w naczyniu żaroodpornym i umieszczamy w piekarniku nagrzanym do 190 stopni na około 25 minut. Dobrze komponują się z ziemniakami i mizerią.