Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super ciekawy pomysł na obiad. Danie pasuje na każdą okazję. Super komponuje się z ziemniakami gotowanymi lub pieczonymi o oraz z mizerią.
Przepis dnia
Karkówka w Coli i katchupie to pyszna propozycja na obiadek.Miesko wychodzi p...
Odsłon: 2971
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 53
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 575
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 442
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej...
Odsłon: 107
Przepis dnia
Karkówka w Coli i katchupie to pyszna propozycja na obiadek.Miesko wychodzi p...
Odsłon: 2971
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 53
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 575
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 442
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej...
Odsłon: 107
Składniki
Mięso kroimy zależnie od wielkości na 2 lub 3 części. Przykrywamy folią spożywczą i rozbijamy tłuczkiem na grubość trochę mniej niż 1 cm. Każdy kawałek obsypujemy z dwóch stron solą i pieprzem. Jedną stronę smarujemy musztardą. Na musztardę dajemy szpinak, obsypujemy czosnkiem, kładziemy suszone pomidory oraz ser. Następnie zwijamy w rulonik i zawijamy w boczek. Roladki układamy w naczyniu żaroodpornym i umieszczamy w piekarniku nagrzanym do 190 stopni na około 25 minut. Dobrze komponują się z ziemniakami i mizerią.