Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super ciekawy pomysł na obiad. Danie pasuje na każdą okazję. Super komponuje się z ziemniakami gotowanymi lub pieczonymi o oraz z mizerią.
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2215
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 446
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 789
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 410
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2215
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 446
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 789
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 410
Składniki
Mięso kroimy zależnie od wielkości na 2 lub 3 części. Przykrywamy folią spożywczą i rozbijamy tłuczkiem na grubość trochę mniej niż 1 cm. Każdy kawałek obsypujemy z dwóch stron solą i pieprzem. Jedną stronę smarujemy musztardą. Na musztardę dajemy szpinak, obsypujemy czosnkiem, kładziemy suszone pomidory oraz ser. Następnie zwijamy w rulonik i zawijamy w boczek. Roladki układamy w naczyniu żaroodpornym i umieszczamy w piekarniku nagrzanym do 190 stopni na około 25 minut. Dobrze komponują się z ziemniakami i mizerią.