Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super ciekawy pomysł na obiad. Danie pasuje na każdą okazję. Super komponuje się z ziemniakami gotowanymi lub pieczonymi o oraz z mizerią.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3906
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19843
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2984
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4146
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3906
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19843
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2984
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4146
Składniki
Mięso kroimy zależnie od wielkości na 2 lub 3 części. Przykrywamy folią spożywczą i rozbijamy tłuczkiem na grubość trochę mniej niż 1 cm. Każdy kawałek obsypujemy z dwóch stron solą i pieprzem. Jedną stronę smarujemy musztardą. Na musztardę dajemy szpinak, obsypujemy czosnkiem, kładziemy suszone pomidory oraz ser. Następnie zwijamy w rulonik i zawijamy w boczek. Roladki układamy w naczyniu żaroodpornym i umieszczamy w piekarniku nagrzanym do 190 stopni na około 25 minut. Dobrze komponują się z ziemniakami i mizerią.