Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5724
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1181
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12344
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5193
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5724
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1181
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12344
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5193
Składniki
Mięso oczyścić, umyć i osuszyć. Przekroić wzdłuż, rozbić i oprószyć paprykami, pieprzem, natrzeć solą. Zostawić na 15 min w lodówce. Imbir osączyć z zalewy. Ułożyć na mięsie i zwinąć roladki. Zapiąć wykałaczkami. W rondlu rozgrzać olej i obsmażyć roladki. Dodać 6 pokrojonych plastrów ananasa i sos z puszki, i pół łyżeczki kolorowego pieprzu . Dusić ok 30 min na małym ogniu. i pod przykryciem. Gotowe roladki pokroić i podawać z sałatą i ananasem. Smacznego . Sałatę umyć, osuszyć. Dodać ocet, olej, miód i sól Wymieszać. Smacznego