Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8010
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 286
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2174
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 691
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8010
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 286
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2174
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 691
Składniki
Mięso oczyścić, umyć i osuszyć. Przekroić wzdłuż, rozbić i oprószyć paprykami, pieprzem, natrzeć solą. Zostawić na 15 min w lodówce. Imbir osączyć z zalewy. Ułożyć na mięsie i zwinąć roladki. Zapiąć wykałaczkami. W rondlu rozgrzać olej i obsmażyć roladki. Dodać 6 pokrojonych plastrów ananasa i sos z puszki, i pół łyżeczki kolorowego pieprzu . Dusić ok 30 min na małym ogniu. i pod przykryciem. Gotowe roladki pokroić i podawać z sałatą i ananasem. Smacznego . Sałatę umyć, osuszyć. Dodać ocet, olej, miód i sól Wymieszać. Smacznego