Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Mięso oczyścić, umyć i osuszyć. Przekroić wzdłuż, rozbić i oprószyć paprykami, pieprzem, natrzeć solą. Zostawić na 15 min w lodówce. Imbir osączyć z zalewy. Ułożyć na mięsie i zwinąć roladki. Zapiąć wykałaczkami. W rondlu rozgrzać olej i obsmażyć roladki. Dodać 6 pokrojonych plastrów ananasa i sos z puszki, i pół łyżeczki kolorowego pieprzu . Dusić ok 30 min na małym ogniu. i pod przykryciem. Gotowe roladki pokroić i podawać z sałatą i ananasem. Smacznego . Sałatę umyć, osuszyć. Dodać ocet, olej, miód i sól Wymieszać. Smacznego