Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam farsz ze szpinaku z dodatkiem ricotty, zachęcam do zrobienia
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3546
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1265
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1073
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 187
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3546
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1265
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1073
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 187
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w poprzek na kotlety, rozbić, doprawić solą i pieprzem, odstawić pod przykryciem do lodówki na kilka godz, 2. rozgrzać łyżkę oleju, podsmażyć posiekaną cebulę i czosnek, dodać szpinak, posolić, dusić do miękkości, dodać ser, dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem, 3. kotlety rozłożyć , na każdym położyć łyżkę farszu, zwinąć w roladkę, 4. jajka rozbić, odrobinę posolić, roladki panierować w mące, jajku i w bułce, smażyć na rumiano, smacznego