Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam farsz ze szpinaku z dodatkiem ricotty, zachęcam do zrobienia
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8731
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1288
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10351
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4694
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 776
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8731
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1288
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10351
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4694
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 776
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w poprzek na kotlety, rozbić, doprawić solą i pieprzem, odstawić pod przykryciem do lodówki na kilka godz, 2. rozgrzać łyżkę oleju, podsmażyć posiekaną cebulę i czosnek, dodać szpinak, posolić, dusić do miękkości, dodać ser, dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem, 3. kotlety rozłożyć , na każdym położyć łyżkę farszu, zwinąć w roladkę, 4. jajka rozbić, odrobinę posolić, roladki panierować w mące, jajku i w bułce, smażyć na rumiano, smacznego