Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam farsz ze szpinaku z dodatkiem ricotty, zachęcam do zrobienia
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 278
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2201
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2128
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 568
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 278
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2201
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2128
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 568
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w poprzek na kotlety, rozbić, doprawić solą i pieprzem, odstawić pod przykryciem do lodówki na kilka godz, 2. rozgrzać łyżkę oleju, podsmażyć posiekaną cebulę i czosnek, dodać szpinak, posolić, dusić do miękkości, dodać ser, dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem, 3. kotlety rozłożyć , na każdym położyć łyżkę farszu, zwinąć w roladkę, 4. jajka rozbić, odrobinę posolić, roladki panierować w mące, jajku i w bułce, smażyć na rumiano, smacznego