Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam farsz ze szpinaku z dodatkiem ricotty, zachęcam do zrobienia
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1721
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2249
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 52
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 135
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1356
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1721
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2249
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 52
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 135
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1356
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w poprzek na kotlety, rozbić, doprawić solą i pieprzem, odstawić pod przykryciem do lodówki na kilka godz, 2. rozgrzać łyżkę oleju, podsmażyć posiekaną cebulę i czosnek, dodać szpinak, posolić, dusić do miękkości, dodać ser, dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem, 3. kotlety rozłożyć , na każdym położyć łyżkę farszu, zwinąć w roladkę, 4. jajka rozbić, odrobinę posolić, roladki panierować w mące, jajku i w bułce, smażyć na rumiano, smacznego