Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje wymyślone roladki, są przepyszne.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31312
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1388
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31312
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1388
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę, cebulę oczyścić, posiekać i podsmażyć na oleju z pomidorów suszonych na rumiano, doprawić do smaku solą i pieprzem, papryką mieloną, wymieszać, po czym ostudzić. Wykonanie roladek: Mięso połączyć z namoczoną w mleku i dokładnie odciśniętą bułką, jajkiem, bułką tartą i przyprawami do smaku. Dokładnie wyrobić masę, formować na dłoni zgrabne kotlety, kłaść przygotowany farsz i zwijać w roladki. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano.