Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje wymyślone roladki, są przepyszne.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę, cebulę oczyścić, posiekać i podsmażyć na oleju z pomidorów suszonych na rumiano, doprawić do smaku solą i pieprzem, papryką mieloną, wymieszać, po czym ostudzić. Wykonanie roladek: Mięso połączyć z namoczoną w mleku i dokładnie odciśniętą bułką, jajkiem, bułką tartą i przyprawami do smaku. Dokładnie wyrobić masę, formować na dłoni zgrabne kotlety, kłaść przygotowany farsz i zwijać w roladki. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano.