Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje wymyślone roladki, są przepyszne.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę, cebulę oczyścić, posiekać i podsmażyć na oleju z pomidorów suszonych na rumiano, doprawić do smaku solą i pieprzem, papryką mieloną, wymieszać, po czym ostudzić. Wykonanie roladek: Mięso połączyć z namoczoną w mleku i dokładnie odciśniętą bułką, jajkiem, bułką tartą i przyprawami do smaku. Dokładnie wyrobić masę, formować na dłoni zgrabne kotlety, kłaść przygotowany farsz i zwijać w roladki. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano.