Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na przygotowanie roladek ze schabu. Takie roladki możesz przygotować na niedzielny obiad, które podasz z ziemniakami i surówką.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7680
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2863
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7680
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2863
Składniki
1. Mięso kroję plastry, rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. Każdy kawałek mięsa smaruję ketchupem. 2. Następnie układam na każdym kawałku mięsa po pasku papryki konserwowej oraz kuleczkę mozzarelli.
3. Mięso zwijam w roladki, panieruję w bułce tartej w roztrzepanych widelcem jajkach i ponownie w bułce tartej 4. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5. Roladki gotowe, podaję z ziemniakami oraz surówką 6. Smacznego.