Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na przygotowanie roladek ze schabu. Takie roladki możesz przygotować na niedzielny obiad, które podasz z ziemniakami i surówką.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1161
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1161
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13198
Składniki
1. Mięso kroję plastry, rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. Każdy kawałek mięsa smaruję ketchupem. 2. Następnie układam na każdym kawałku mięsa po pasku papryki konserwowej oraz kuleczkę mozzarelli.
3. Mięso zwijam w roladki, panieruję w bułce tartej w roztrzepanych widelcem jajkach i ponownie w bułce tartej 4. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5. Roladki gotowe, podaję z ziemniakami oraz surówką 6. Smacznego.