Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie może trochę dziwne bo z wątróbką,ale roladki wyszły bardzo smaczne:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Składniki
Wątróbkę oczyścić z włókien i umyć.Cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na smalcu,gdy lekko się zrumieni wrzucić wątróbkę i smażyć około 10min.Na końcu doprawić do smaku solą,pieprzem i majerankiem. Liście kapusty zblanszować 2 min.Wystudzić. Na liściu położyć dwa plasterki szynki,wątróbkę,ser żółty oraz plasterek ogórka.
Zawinąć i układać w naczyniu żaroodpornym. Na wierzchu położyć cieńkie plasterki masła.Zapiekać w 190st.około 1/2 godz.
Smacznego życzę!