Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1094
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 215
Polecam.
Odsłon: 1089
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1094
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 215
Polecam.
Odsłon: 1089
Składniki
Mięso podzielic na plastry, lekko rozbic. Na każy układac plaster sera i mieszankę warzywną, Zawinąc roladki, panierowac w jajku i bułce tartej. Obsmażyc na złoty kolor z obu stron. Podawac z ryżem, frytkami lub ziemniakami i ulubioną surówką. Smacznego.