Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 895
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12707
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 895
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12707
Składniki
Mięso podzielic na plastry, lekko rozbic. Na każy układac plaster sera i mieszankę warzywną, Zawinąc roladki, panierowac w jajku i bułce tartej. Obsmażyc na złoty kolor z obu stron. Podawac z ryżem, frytkami lub ziemniakami i ulubioną surówką. Smacznego.