Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki wyszły bardzo smaczne i aromatyczne.Bardzo polecam:)
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35978
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1303
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1791
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35978
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1303
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1791
Składniki
Pierś umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Pociąć ją wzdłuż na cieńkie plastry. Wcześniej ugotować kapustę i odciśnięta pociąć na drobne części. Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,dodać kapustę i podsmażać około 15min.ciągle mieszając.Doprawić do smaku. Wystudzony kapuściany farsz nakładać na płaty piersi i zawijać w roladki. Obtoczyć w mące,jajku roztrzepanym i tartej bułce. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron,na wolnym ogniu.
Smacznego życzę!