Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki wyszły bardzo smaczne i aromatyczne.Bardzo polecam:)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 145
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9265
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 145
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9265
Składniki
Pierś umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Pociąć ją wzdłuż na cieńkie plastry. Wcześniej ugotować kapustę i odciśnięta pociąć na drobne części. Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,dodać kapustę i podsmażać około 15min.ciągle mieszając.Doprawić do smaku. Wystudzony kapuściany farsz nakładać na płaty piersi i zawijać w roladki. Obtoczyć w mące,jajku roztrzepanym i tartej bułce. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron,na wolnym ogniu.
Smacznego życzę!