Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki wyszły bardzo smaczne i aromatyczne.Bardzo polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10521
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6073
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5332
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12934
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4677
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10521
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6073
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5332
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12934
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4677
Składniki
Pierś umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Pociąć ją wzdłuż na cieńkie plastry. Wcześniej ugotować kapustę i odciśnięta pociąć na drobne części. Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,dodać kapustę i podsmażać około 15min.ciągle mieszając.Doprawić do smaku. Wystudzony kapuściany farsz nakładać na płaty piersi i zawijać w roladki. Obtoczyć w mące,jajku roztrzepanym i tartej bułce. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron,na wolnym ogniu.
Smacznego życzę!