Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki wyszły bardzo smaczne i aromatyczne.Bardzo polecam:)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5857
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9687
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 314
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5857
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9687
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 314
Składniki
Pierś umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Pociąć ją wzdłuż na cieńkie plastry. Wcześniej ugotować kapustę i odciśnięta pociąć na drobne części. Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,dodać kapustę i podsmażać około 15min.ciągle mieszając.Doprawić do smaku. Wystudzony kapuściany farsz nakładać na płaty piersi i zawijać w roladki. Obtoczyć w mące,jajku roztrzepanym i tartej bułce. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron,na wolnym ogniu.
Smacznego życzę!