Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
roladki, ze względu na różnorodność nadzienia, za każdym razem mogą smakować inaczej
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4583
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 521
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4583
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 521
Składniki
1. kotlety rozbić cienko, posypać solą i pieprzem, odstawić na chwilę, 2. cebulę pokroic w plastry, ogórki i paprykę w paski, 3. kotlety posmarować cienko musztardą, na każdy położyć plaster boczku, cebuli, paski papryki i ogórka, zwinąć roladkę, 4. rozgrzać smalec, roladki obsmażyć na rumiano, przełożyć do rondla, zalać wrzątkiem, resztę cebuli i czosnek poddusić, dodać do mięsa, wlać łyżkę sosu sojowego, dusić na małym ogniu, gdy kotlety będą prawie miękkie wyjąć z wywaru, wywar zmiksować, zagęścić zasmażką, doprawić do smaku, 5. roladki włożyć do sosu, gotować jeszcze przez kilka minut na małym ogniu, uważać żeby się nie przypaliło, smacznego