Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwaśny smak żurawiny i słony fety sprawia że roladki są soczyste i smaczne.
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22674
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15035
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4790
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45024
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 681
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 801
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22674
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15035
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4790
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45024
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 681
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 801
Składniki
1. Żurawinę przekładamy do naczynia. 2. Zalewamy gorącą wodą, moczymy pół godziny.
3. Schab kroimy w plastry, rozbijamy.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Odlewamy wodę z żurawiny. 6. Ser feta dodajemy do żurawiny. 7. Dokładnie mieszamy.
8. Farsz układamy na mięsie.
9. Zwijamy w roladki.
10. Obtaczamy w mące.
11. Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.
12. Panierujemy w bułce tartej.
13. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
14. Roladki gotowe. 15. Smacznego.