Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwaśny smak żurawiny i słony fety sprawia że roladki są soczyste i smaczne.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4866
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44977
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 607
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4866
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44977
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 607
Składniki
1. Żurawinę przekładamy do naczynia. 2. Zalewamy gorącą wodą, moczymy pół godziny.
3. Schab kroimy w plastry, rozbijamy.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Odlewamy wodę z żurawiny. 6. Ser feta dodajemy do żurawiny. 7. Dokładnie mieszamy.
8. Farsz układamy na mięsie.
9. Zwijamy w roladki.
10. Obtaczamy w mące.
11. Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.
12. Panierujemy w bułce tartej.
13. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
14. Roladki gotowe. 15. Smacznego.