Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OD LAT ZAJADAMY SIĘ MAMINYM ROSOŁEM, ZAWSZE JEST PRZEPYSZNY I SMAKUJE FANTASTYCZNIE, ZAWSZE JEST TAKI SAM, JEDNAK MOŻE COŚ OD CZASU DO CZASU ZMIENIĆ I ZASKOCZYĆ RODZINĘ . POLECAM MÓJ PRZEPIS, MYŚLĘ ŻE WARTO UNOWOCZEŚNIĆ NIEDZIELNY STÓŁ TĄ WERSJĄ ROSOŁU :)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 86
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 152
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 78
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 86
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 152
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 78
Składniki
Obrany z twardej skóry korzeń imbiru, ścieramy na bardzo drobnej tarce. Podobnie robimy z czosnkiem. Oba składniki łączymy tworząc dwuskładnikowa pastę. Dodajemy ja do wywaru. Doprawiamy według własnego uznania. Podajemy z makaronem sojowym lub ryżowym.
Moje rady: pasty dodajemy według uznania, tak by rosół miał wyraźnie zmieniony smak, ale uwaga, przy dużej ilości czosnku i imbiru może się dość mocno zaostrzyć.