Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OD LAT ZAJADAMY SIĘ MAMINYM ROSOŁEM, ZAWSZE JEST PRZEPYSZNY I SMAKUJE FANTASTYCZNIE, ZAWSZE JEST TAKI SAM, JEDNAK MOŻE COŚ OD CZASU DO CZASU ZMIENIĆ I ZASKOCZYĆ RODZINĘ . POLECAM MÓJ PRZEPIS, MYŚLĘ ŻE WARTO UNOWOCZEŚNIĆ NIEDZIELNY STÓŁ TĄ WERSJĄ ROSOŁU :)
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 334
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104593
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 354
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9106
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 334
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104593
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 354
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9106
Składniki
Obrany z twardej skóry korzeń imbiru, ścieramy na bardzo drobnej tarce. Podobnie robimy z czosnkiem. Oba składniki łączymy tworząc dwuskładnikowa pastę. Dodajemy ja do wywaru. Doprawiamy według własnego uznania. Podajemy z makaronem sojowym lub ryżowym.
Moje rady: pasty dodajemy według uznania, tak by rosół miał wyraźnie zmieniony smak, ale uwaga, przy dużej ilości czosnku i imbiru może się dość mocno zaostrzyć.