Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OD LAT ZAJADAMY SIĘ MAMINYM ROSOŁEM, ZAWSZE JEST PRZEPYSZNY I SMAKUJE FANTASTYCZNIE, ZAWSZE JEST TAKI SAM, JEDNAK MOŻE COŚ OD CZASU DO CZASU ZMIENIĆ I ZASKOCZYĆ RODZINĘ . POLECAM MÓJ PRZEPIS, MYŚLĘ ŻE WARTO UNOWOCZEŚNIĆ NIEDZIELNY STÓŁ TĄ WERSJĄ ROSOŁU :)
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 139
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 760
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 139
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 760
Składniki
Obrany z twardej skóry korzeń imbiru, ścieramy na bardzo drobnej tarce. Podobnie robimy z czosnkiem. Oba składniki łączymy tworząc dwuskładnikowa pastę. Dodajemy ja do wywaru. Doprawiamy według własnego uznania. Podajemy z makaronem sojowym lub ryżowym.
Moje rady: pasty dodajemy według uznania, tak by rosół miał wyraźnie zmieniony smak, ale uwaga, przy dużej ilości czosnku i imbiru może się dość mocno zaostrzyć.