Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rosół z bazyliowymi kluskami"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14052
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15953
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6429
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14052
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15953
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6429
Składniki
Wołowinę zalej 3 litrami wody, dodaj przyprawy. Gotuj na małym ogniu do miękkości.
W po łowie dodaj kurę i pokrojoną włoszczyznę. Ugotuj. Przypraw. Rosół odcedź. Włóż związaną nitką natkę, przykryj, odstaw.
Ciasto: zmiksuj ze szczyptą soli. Usmaż na oleju cienkie naleśniki. Każdy zwiń, pokrój. Zalej gorącym rosołem.
<strong>Przepis nadesłała Bogumiła Rybkowska z Nowej Wsi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie