Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34643
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 897
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 218
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3861
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34643
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 897
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 218
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3861
Składniki
Umyć starannie korpusy kurczaków. Następnie włożyć je do dużego garnka z wodą. Gotować około 15 minut. Zdjąć szumowiny, które powstaną na wierzchu. Następnie dokładnie umyć i pokroić warzywa. Posiekać także w drobną kostkę imbir oraz pieczarki. Warzywa, imbir, pieczarki, pieprz, sól i przyprawy wrzucić do garnka. Całość gotować około 20 minut. Na koniec wyjąć korpusy kurczaka i część warzyw. Najlepiej rosół po-dawać z drobnym makaronem.