Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18235
Dodano: 12.06.2016
Odsłon: 3122
> 6 os. | > 60 min | łatwe | przystępne |
Umytą pęgę poporcjować ,zalać wodą 3l i gotować na minimalnym ogniu.Zebrać szumy dodać jarzyny i gotować do miękkości mięska.
Gdy mięsko jest miękkie doprawić do smaku wg.własnego smaku.
Smacznego życzę!
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

GREGORHSPEED 13 czerwca 2016Zgłoś do usunięcia
Mniam <3 Odpowiedzi: 1 ▼3 Kto głosował? | Odpowiedz

ciacho50 12 czerwca 2016Zgłoś do usunięcia
Pyszny swojski, mniamm Odpowiedzi: 1 ▼5 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 12 czerwca 2016Zgłoś do usunięcia
Pyszny rosołek <35 Kto głosował? | Odpowiedz