Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rumsztyk duszony w warzywach"
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 22
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 22
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 41
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 103
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 22
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 22
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 41
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 103
Składniki
Wołowinę oczyść, włóż do rondla, zalej wodą (by ją przykryła). Zagotuj, zdejmij szumowiny, dodaj ziele angielskie i liście laurowe, przykryj, gotuj 40 minut.
Marchewki, seler i por oczyść, pokrój. Cebule i czosnek obierz. Dodaj do mięsa, wsyp goździki, oprósz solą i pieprzem. Zamieszaj. Gotuj z uchyloną lekko pokrywką około godziny.
Czas przygotowania: 100 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 4 złŹródło: Chwila dla Ciebie