Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rumsztyk duszony w warzywach"
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1064
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 866
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 496
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1064
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 866
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 496
Składniki
Wołowinę oczyść, włóż do rondla, zalej wodą (by ją przykryła). Zagotuj, zdejmij szumowiny, dodaj ziele angielskie i liście laurowe, przykryj, gotuj 40 minut.
Marchewki, seler i por oczyść, pokrój. Cebule i czosnek obierz. Dodaj do mięsa, wsyp goździki, oprósz solą i pieprzem. Zamieszaj. Gotuj z uchyloną lekko pokrywką około godziny.
Czas przygotowania: 100 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 4 złŹródło: Chwila dla Ciebie