Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja przepadam za daniami z wykorzystaniem makaronu...każdego! Tym razem proponuję rurki podane w drobiowo-pomidorowym sosie ;)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35967
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 157
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 278
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 329
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35967
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 157
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 278
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 329
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę i dodać boczek pokrojony w paski. Smażyć przez kilka minut. Następnie dodać pierś pokrojona w kostkę, przyprawy i dusić do miękkości. Na końcu dodać odcedzony groszek, podlać woda i zagotować.
Ze śmietany, mąki i koncentratu przygotować sos, którym należy zagęścić potrawę, zagotować. W razie potrzeby doprawić do smaku. Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie, odcedzić. Na talerz wyłożyć porcję makaronu i polać sosem.