Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ananas wykorzystywany jest jako naturalny środek, który wspomaga trawienie, stosowany jest w dietach. Również można wykorzystać jego słodko kwaśny smak oraz aromat do różnych potraw, proponuję rybę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8025
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 357
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3519
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8025
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 357
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3519
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Składniki
1. Rybę kroimy na mniejsze kawałki, solimy. 2. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
3. Obtaczamy w mące.
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojoną w paski paprykę oraz pokrojonego w kostkę ananasa.
7. Pod koniec prużenia dodajemy przecier oraz ketchup.
8. Rybę układamy w naczyniu.
9. Polewamy sosem z papryki i ananasa. 10. Rybka gotowa. 11. Smacznego.