Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i bogata w smaku!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1265
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5787
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8815
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18394
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1265
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5787
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8815
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18394
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Oprószyłam je solą, chili i skropiłam sosem teryaki i oliwą. Bardzo mało pracy a efekt jest świetny. Najlepiej aby ryba poleżała około pół godziny- ale może też spędzić noc w lodówce.
Rybę najpierw usmażyłam od strony skóry. Marynata sprawia, że ryba jest soczysta, delikatna a sos wzbogaca jej smak. Smacznego :)