Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i bogata w smaku!
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2956
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3977
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 793
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2956
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3977
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 793
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Oprószyłam je solą, chili i skropiłam sosem teryaki i oliwą. Bardzo mało pracy a efekt jest świetny. Najlepiej aby ryba poleżała około pół godziny- ale może też spędzić noc w lodówce.
Rybę najpierw usmażyłam od strony skóry. Marynata sprawia, że ryba jest soczysta, delikatna a sos wzbogaca jej smak. Smacznego :)