Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i bogata w smaku!
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 95
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 157
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2563
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 95
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 157
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2563
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Oprószyłam je solą, chili i skropiłam sosem teryaki i oliwą. Bardzo mało pracy a efekt jest świetny. Najlepiej aby ryba poleżała około pół godziny- ale może też spędzić noc w lodówce.
Rybę najpierw usmażyłam od strony skóry. Marynata sprawia, że ryba jest soczysta, delikatna a sos wzbogaca jej smak. Smacznego :)