Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i bogata w smaku!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68762
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2098
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68762
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2098
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Oprószyłam je solą, chili i skropiłam sosem teryaki i oliwą. Bardzo mało pracy a efekt jest świetny. Najlepiej aby ryba poleżała około pół godziny- ale może też spędzić noc w lodówce.
Rybę najpierw usmażyłam od strony skóry. Marynata sprawia, że ryba jest soczysta, delikatna a sos wzbogaca jej smak. Smacznego :)