Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i bogata w smaku!
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 76
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 163
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 40
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 179
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 76
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 163
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 40
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 179
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Oprószyłam je solą, chili i skropiłam sosem teryaki i oliwą. Bardzo mało pracy a efekt jest świetny. Najlepiej aby ryba poleżała około pół godziny- ale może też spędzić noc w lodówce.
Rybę najpierw usmażyłam od strony skóry. Marynata sprawia, że ryba jest soczysta, delikatna a sos wzbogaca jej smak. Smacznego :)