Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i bogata w smaku!
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 498
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5346
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3464
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 498
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5346
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3464
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Oprószyłam je solą, chili i skropiłam sosem teryaki i oliwą. Bardzo mało pracy a efekt jest świetny. Najlepiej aby ryba poleżała około pół godziny- ale może też spędzić noc w lodówce.
Rybę najpierw usmażyłam od strony skóry. Marynata sprawia, że ryba jest soczysta, delikatna a sos wzbogaca jej smak. Smacznego :)