Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja rodzina za nią przepada. Prosa i pyszna. ;-D
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5825
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9650
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 295
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5825
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9650
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 295
Składniki
Filety rybne solimy i pieprzymy oraz polewamy z obu stron sokiem z cytryny, a następnie panierujemy w mące.
Obtoczone filety w mące układamy na wyłożoną folią aluminiową brytfankę.
Cebulę kroimy w drobna kostkę, czosnek trzemy na tarce o drobnych oczkach i mieszamy to z natką pietruszki.
Tak przygotowaną mieszanką posypujemy ryby.
Przecier łączymy z ketchupem i olejem.
Tak powstałym sosem polewamy rybę.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 200'C na 20-30 minut. Podajemy z ugotowanym na sypko ryżem i sezonową surówką. Smacznego !!!
;-D