Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja rodzina za nią przepada. Prosa i pyszna. ;-D
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6659
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 851
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6659
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 851
Składniki
Filety rybne solimy i pieprzymy oraz polewamy z obu stron sokiem z cytryny, a następnie panierujemy w mące.
Obtoczone filety w mące układamy na wyłożoną folią aluminiową brytfankę.
Cebulę kroimy w drobna kostkę, czosnek trzemy na tarce o drobnych oczkach i mieszamy to z natką pietruszki.
Tak przygotowaną mieszanką posypujemy ryby.
Przecier łączymy z ketchupem i olejem.
Tak powstałym sosem polewamy rybę.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 200'C na 20-30 minut. Podajemy z ugotowanym na sypko ryżem i sezonową surówką. Smacznego !!!
;-D