Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja rodzina za nią przepada. Prosa i pyszna. ;-D
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32622
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9697
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2180
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4177
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 914
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32622
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9697
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2180
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4177
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 914
Składniki
Filety rybne solimy i pieprzymy oraz polewamy z obu stron sokiem z cytryny, a następnie panierujemy w mące.
Obtoczone filety w mące układamy na wyłożoną folią aluminiową brytfankę.
Cebulę kroimy w drobna kostkę, czosnek trzemy na tarce o drobnych oczkach i mieszamy to z natką pietruszki.
Tak przygotowaną mieszanką posypujemy ryby.
Przecier łączymy z ketchupem i olejem.
Tak powstałym sosem polewamy rybę.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 200'C na 20-30 minut. Podajemy z ugotowanym na sypko ryżem i sezonową surówką. Smacznego !!!
;-D