Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony dorsz smakuje wybornie, jest zdrowy i prosty w wykonaniu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4692
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12732
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5719
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7196
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4692
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12732
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5719
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7196
Składniki
Wykonanie: Filety ułożyć w naczyniu żaroodporny wysmarowanym tłuszczem, posypać pokrojonymi w paseczki pieczarkami, cebulą pokrojoną w plastry, posolić, posypać pieprzem, skropić obficie masłem, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec przez około 35 minut, często podlewając masłem, możemy podlać potrawę odrobiną wody. Podawać z ziemniakami i dowolna surówką.