Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony dorsz smakuje wybornie, jest zdrowy i prosty w wykonaniu.
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36633
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 246
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36633
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 246
Składniki
Wykonanie: Filety ułożyć w naczyniu żaroodporny wysmarowanym tłuszczem, posypać pokrojonymi w paseczki pieczarkami, cebulą pokrojoną w plastry, posolić, posypać pieprzem, skropić obficie masłem, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec przez około 35 minut, często podlewając masłem, możemy podlać potrawę odrobiną wody. Podawać z ziemniakami i dowolna surówką.