Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony dorsz smakuje wybornie, jest zdrowy i prosty w wykonaniu.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2136
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 132
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2136
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 132
Składniki
Wykonanie: Filety ułożyć w naczyniu żaroodporny wysmarowanym tłuszczem, posypać pokrojonymi w paseczki pieczarkami, cebulą pokrojoną w plastry, posolić, posypać pieprzem, skropić obficie masłem, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec przez około 35 minut, często podlewając masłem, możemy podlać potrawę odrobiną wody. Podawać z ziemniakami i dowolna surówką.