Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 4
Dodano: 19.01.2009
Odsłon: 5460
> 6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Filety kroimy w niewielkie cząstki, zanurzamy w panierkę przygotowaną z mąki, jaj i vegety i smażymy w głębokim oleju na rumiano. Zdejmujemy do salaterki. Cebule kroimy w kostkę, dusimy lekko na oleju, następnie dodajemy pokrojone w kostkę ananas i paprykę. Dusimy kilka minut, często mieszając. Później dodajemy sok z ananasa, zalewę z papryki i ketchup, dusimy jeszcze chwilkę. następnie wykładamy do salaterki na rybę i gotowe. Podajemy na ciepło lub na zimno.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

ewisienka22 13 września 2011Zgłoś do usunięcia
No tak, tak, pyyyyszna , zdrowa Panga! Antybiotyki, środki grzybobójcze, chemikalia wspomagające rozmnażanie, ułatwiające hodowlę, woda z najbrudniejszej rzeki świata to naprawdę świetny pomysł na zdrowy obiad. Smacznego!0 Kto głosował? | Odpowiedz