Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1190
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 222
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2235
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4299
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1190
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 222
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2235
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4299
Składniki
filety rozmrozic, umyc, osuszyc w sciereczke, skropic sokiem z cytryny, posypac sola i pieprzem, obtoczyc w mace i obsmazyc na tluszczu.
Cebule i ziemniaki pokroic w plastry, marchewke i seler zetrzec na tarce o duzych oczkach. Wszystkie warzywa podsmazyc na oleju, wylozyc na zaroodporny polmisek, ulozyc na nich porcje ryby, zalac smietana zmieszana z sokiem pomidorowym, posypac posiekanym zabkiem czosnku, doprawic sala i pieprzem. Piec okolo 20 min w dobrze nagrzanym piekarniku. Przed podaniem posypac natka pietruszki.