Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8706
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8706
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
filety rozmrozic, umyc, osuszyc w sciereczke, skropic sokiem z cytryny, posypac sola i pieprzem, obtoczyc w mace i obsmazyc na tluszczu.
Cebule i ziemniaki pokroic w plastry, marchewke i seler zetrzec na tarce o duzych oczkach. Wszystkie warzywa podsmazyc na oleju, wylozyc na zaroodporny polmisek, ulozyc na nich porcje ryby, zalac smietana zmieszana z sokiem pomidorowym, posypac posiekanym zabkiem czosnku, doprawic sala i pieprzem. Piec okolo 20 min w dobrze nagrzanym piekarniku. Przed podaniem posypac natka pietruszki.