Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2537
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 662
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 209
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 766
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2537
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 662
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 209
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 766
Składniki
filety rozmrozic, umyc, osuszyc w sciereczke, skropic sokiem z cytryny, posypac sola i pieprzem, obtoczyc w mace i obsmazyc na tluszczu.
Cebule i ziemniaki pokroic w plastry, marchewke i seler zetrzec na tarce o duzych oczkach. Wszystkie warzywa podsmazyc na oleju, wylozyc na zaroodporny polmisek, ulozyc na nich porcje ryby, zalac smietana zmieszana z sokiem pomidorowym, posypac posiekanym zabkiem czosnku, doprawic sala i pieprzem. Piec okolo 20 min w dobrze nagrzanym piekarniku. Przed podaniem posypac natka pietruszki.