Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała ryba doprawiana pikantnym sosem kebab gyros
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10573
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6105
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10573
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6105
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4725
Składniki
Siekamy papryczki chili, zioła i czosnek i nadziewamy tym naciętą na skórze rybę. Smażymy rybę na oleju i podlewamy sosem sojowym, dodajemy pieczarki, gorczyce i pieprz syczuański. Na talerz wykładamy sos. Następnie rybę. Posypujemy czarnym sezamem i posiekaną chili. Dekorujemy kiełkami i ziołami.