Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała ryba doprawiana pikantnym sosem kebab gyros
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2410
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5119
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 164
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2410
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5119
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 164
Składniki
Siekamy papryczki chili, zioła i czosnek i nadziewamy tym naciętą na skórze rybę. Smażymy rybę na oleju i podlewamy sosem sojowym, dodajemy pieczarki, gorczyce i pieprz syczuański. Na talerz wykładamy sos. Następnie rybę. Posypujemy czarnym sezamem i posiekaną chili. Dekorujemy kiełkami i ziołami.