Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis nadaje się jako danie do przyjęcia gości. Jest prosty smaczny i elegancko wygląda. Najlepsza jest ryba panga ale można zrobić z innej. Ważne żeby to były filety.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27368
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27368
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Składniki
Rybę pokroić na 3 cm kawałki, posolić, popieprzyć i usmażyć na oleju (nie obsypywać mąką. Rybę przełożyć do naczynia a na pozostały na patelni olej wrzucić pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić. Następnie do cebuli dorzucić pokrojoną w kostkę (1,5-2 cm) paprykę i chwilę razem dusić. Brzoskwinię pokroić na kawałki podobne do papryki i dorzuć na patelnie do cebuli i papryki. Wszystko razem poddusić ok 10 min. Na koniec wlać keczup i dobrze wszystko wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Na dno miski układać część farszu, następnie kawałki ryby, farsz, ryba i tak do wyczerpania składników. Schłodzić w lodówce. Najlepiej zrobić dzień wcześniej żeby ryba przeszła farszem. Podawać z pieczywem. Życzę smacznego.