Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet może być z dowolnej ryby, świeży lub mrożony.
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 56
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 92
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 131
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 163
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 128
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 56
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 92
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 131
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 163
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 128
Składniki
Filet z ryby rozmroziłem, skropiłem octem, posypałem solą i pieprzem i zostawiłem na pół godziny. Ocet lub sok z cytryny sprawi, że ryba się nie rozpadnie podczas smażenia.
Pokroiłem cebulkę w kosteczkę, zeszkliłem na patelni z solą i pieprzem. Rybę usmażyłem, położyłem na wierzchu cebulę i poddusiłem. Jogurt grecki wymieszałem z posiekanym koperkiem, wyłożyłem na rybę, dusiłem razem na małym ogniu 10 minut. Podawałem z ziemniakami i surówką.